De broden van de Smaak van Toen zijn gemaakt met 100% desem, en bevatten geen gist.  Onze broden gaan weer terug naar de oer-Hollandse broodcultuur. Bakker Voordijk had 120 jaar geleden misschien nog nooit gehoord van 'desem', maar één van de belangrijkste ingrediënten voor zijn brood was een stuk deeg van de vorige dag. In dit deeg hadden de de natuurlijke gisten de overhand gekregen, en zou dus op zekere hoogte vergeleken kunnen worden met een desem cultuur zoals wij hem in deze tijd kennen. 

Prachtig om zo weer terug te gaan naar de Smaak van Toen



DE BAKKER

Bakker Hans Voordijk

Ambacht en liefde voor ons vak is de basis voor elk product wat wij maken. Als leden van een echte bakkersfamilie ligt ons hart en ziel in het maken van de mooiste en lekkerste producten. Zo'n 20 jaar geleden zijn Hans&Ellen Voordijk vanuit Oud-Beijerland naar Goes verhuist en hebben daar   Bakkerij Den Soeten Inval overgenomen van de gebroeders Fierloos. 

De afgelopen jaren heeft Hans niet stilgezeten en heeft naast twee prachtige winkels in Goes een nieuw concept het leven in geroepen: "De Smaak van Toen". De broden en producten van De Smaak van Toen zijn gebaseerd op oude Hollandse ambachtelijke bakkersrecepturen, en dat proef je!

​Sinds 2016 is ook dochter Elsbeth Voordijk de zaak in gegaan. Samen bouwen we nu verder aan een bedrijf wat klaar is voor de toekomst maar waar bovenal het ambacht in centraal staat. 

Uiteraard kunnen onze heerlijke producten niet bij u terecht komen zonder ons team van bakkers, bezorgers en verkoopsters.