Ambacht, passie en liefde. 

Dit, én de kennis die 120 jaar lang van bakker tot bakker Voordijk is doorgegeven maakt De Smaak van Toen.Horeca

Een chef-kok is natuurlijk altijd op zoek naar de mooiste producten om te serveren aan zijn gasten. 

Hier dragen de bakkers van De Smaak van Toen graag aan bij. 


De Smaak van Toen als horeca merk biedt restaurants, cateraars en groothandels ambachtelijke producten die gasten écht De Smaak van Toen laten beleven. Maar dan met één groot voordeel voor de horeca. Er worden mooie eindproducten afgeleverd waarbij kwaliteit van het grootste belang is. Zo kunt u uw gasten gemakkelijk verassen met overheerlijke taartpunten, petitfours of broodjes.

Specialiteiten van De Smaak van Toen

In de bakkerij in Goes staan de bakkers al vroeg voor u klaar om de mooiste producten te maken. Appeltaart is hier een favoriete specialiteit. Een mooie robuuste taart, waarvan de korst lekker knapperig blijft en gevuld is met Zeeuwse appels.

Huisgemaakte, ambachtelijke taarten in dé smaken van nu worden ook met veel liefde gemaakt. Kruidige Carrot Cake, Chocolade Fudge taart en mooie rode Red Velvettaart.  In voorgesneden punten of petitfours, het is allemaal mogelijk!

Ook de broodbakkers maken mooie producten waar ze trots op zijn. Van kleine zuurdesembroodjes om de delen bij een voorgerecht, tot speciale horeca broden die in mooie plakken gesneden kunnen worden voor overheerlijke lunches.

Heb je interesse en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op: 

elsbeth@desmaakvantoen.nl