Ambacht, passie en liefde. 

Dit, én de kennis die 120 jaar lang van bakker tot bakker Voordijk is doorgegeven maakt De Smaak van Toen.De bakker van...

In onze bakkerijen vind je de lekkerste producten van heel Zeeland. Zo hebben wij de ambachtelijke desembroden die op de vloer van de oven gebakken worden. Dit geeft de broden een unieke smaak en structuur. 


Desembrood

 

De broden van de Smaak van Toen zijn gemaakt met 100% desem, en bevatten geen gist.  Onze broden gaan weer terug naar de oer-Hollandse broodcultuur. Bakker Voordijk had 120 jaar geleden misschien nog nooit gehoord van 'desem', maar één van de belangrijkste ingrediënten voor zijn brood was een stuk deeg van de vorige dag. In dit deeg hadden de natuurlijke gisten de overhand gekregen, en zou dus op zekere hoogte vergeleken kunnen worden met een desem cultuur zoals wij hem in deze tijd kennen.
Bolussen
Omdat wij Zeeuwse bakkers zijn mag één product absoluut niet ontbreken en dat is de bolus! 

 

Een goede Zeeuwse bolus is sappig, plakkerig en vol van smaak!

 


 

 

Bruidstaarten

Jullie bruiloft is jullie dag. Hierbij mag de bruidstaart dan ook niet ontbreken. Zeker niet wanneer deze van een echte bakker vandaan komt. Vakmanschap, kwalitatief hoge producten en veel creativiteit maakt jullie taart uniek!

 .


Bake-It-Yourself

Altijd vers zuurdesembrood in  huis. Wie wilt dat nou niet? Met de Bake-It-Yourself broden bak je zelf in 8 minuutjes je eigen verse zuurdesembrood af in eigen oven. Heerlijk warm en knapperig op het moment dat je zelf wilt!

De horeca

De liefde die de chef in zijn gerechten stopt proef je terug als gast. Goed brood is hiervoor de basis. Gemaakt met dezelfde dosis liefde zijn er vele broden geschikt voor restaurants, lunchrooms en cateraars. Zo bieden wij producten waarop gebouwd kan worden en geschikt voor eindeloze variatie. Van een broodje voor op de borrelplank tot een heerlijke lunch. Ambachtelijke taarten

Taart alsof hij uit je eigen oven zou kunnen komen. Nét zo lekker maar dan zónder de moeite. Mooi gekleurde Red Velvet, Kruidige Carrot Cake, echte Chocolade Fudge taart of Hazelnoot schuim. Je proeft De Smaak van Toen!